Nederlandse Rotsplanten Vereniging
LEDENPAGINA   WORD LID!
     
   
    HOME    OVER    NIEUWS    FOLIUM ALPINUM    ZAADDISTRIBUTIE    FORUM    FOTO    CONTACT     
         
    Boekpresentatie door Harry Jans
Nieuw boek Christopher Grey-Wilson
   
         
   

A plant-hunter in Afghanistan

Chris Grey-Wilson was in zijn werkzame leven botanicus in de Royal Botanic Gardens Kew en voormalig redacteur van ‘Curtis’s Botanical magazine’ en ‘The Plantsman’. Twintig jaar lang was hij hoofdredacteur van de ‘Alpine Gardener’, het magazine van de AGS (Alpine Garden Society). Chris Grey-Wilson schreef talloze boeken waaronder het bekende boek,’The Genus Dionysia’, die veel NRV’ers in de kast hebben staan. Binnenkort komt dit nieuwe boek uit, dat gaat over zijn botanische expeditie door Afghanistan, een land waar weinig over bekend is.

Destijds was hij verbonden aan de Royal Botanic Gardens Kew en heeft tijdens deze expeditie ook planten en zaden kunnen verzamelen. In dit nieuwe boek neemt hij ons mee naar een nog zeer onbekende wereld, waar het de laatste jaren onmogelijk is – gevaarlijk! – om op plantenjacht te gaan.

Het boek kan alleen per inschrijving aangeschaft worden. Er wordt namelijk slechts een bepaald aantal exemplaren gedrukt. Snel reageren is wenselijk, want het boek kun je maar tot 20 februari bestellen door een e-mail te sturen naar Harry Jans: Jansalpines@online.nl. Let op! Bij bestelling je volledige naam, adres en…telefoonnummer vermelden.

De prijs voor het boek is € 35,00 zonder de verzendkosten. Er wordt gezocht naar de meest praktische en goedkoopste manier om de boeken naar Nederland te krijgen. Als bekend is wat de totale kosten zijn van het boek en verzendkosten hoeft het boek pas betaald te worden. Hierover krijg je een e-mail. Het is de bedoeling dat de bestelde boeken bij een bijeenkomst van de NRV afgehaald worden, of bij Harry Jans thuis.

Nog wat Info over het boek:
Beperkte oplage
Elk boek is genummerd en gesigneerd door de auteur
272 pagina’s met circa 480 foto’s
Afmeting van het boek is 240 x 170 mm
Alleen via NRV of AGS te verkrijgen (als je lid bent)

Boek

   
         
         
         
         
    © Nederlandse Rotsplanten Vereniging (NRV), sinds 1985     |     Webdesign: Devaca