Nederlandse Rotsplanten Vereniging
LEDENPAGINA   WORD LID!
     
   
    HOME    OVER    NIEUWS    FOLIUM ALPINUM    ZAADDISTRIBUTIE    FORUM    FOTO    CONTACT     
         
    Vanaf 2019: Nieuwe locatie voor lezingen    
         
   

JAVALAAN 32a, 3705 XD Zeist

Het zaaltje bevindt zich bij speeltuin Kindervreugd en de ingang is tussen huis 32 en 34. De speeltuin staat aangegeven middels een bord. De koffie staat natuurlijk klaar!

Hoe te bereiken:

Openbaar vervoer: bus 52 van Utrecht/Amersfoort v.v. Halte Vrijheidsplein Hiervandaan loopt u over het winkelcentrum in zuidelijke richting naar de Jan Scheplaan, hier gaat u links, eerste straat rechts de Sumatralaan in en dan tweede straat links de Javalaan in. Looptijd nog geen 5 minuten.

Auto: Vanuit Amersfoort A28, afslag 3 Den Dolder/Zeist. Bovenaan de afrit bij stoplichten rechtdoor, dit is de Boulevard. Bij de volgende stoplichten rechts en direct links de Bergweg op. Dan de tweede straat rechts de Sumatralaan in en weer de tweede straat rechts de Javalaan in.

Auto: Vanuit Utrecht A28, afslag 3 Den Dolder/Zeist. Bovenaan de afrit rechts richting Zeist. Bij de stoplichten rechts de Boulevard op. Bij de volgende stoplichten rechts en direct links de Bergweg op. De tweede straat rechts de Sumatralaan in, weer de tweede straat rechts de Javalaan in.

De Javalaan is een woonstraat en parkeren is daar niet altijd gemakkelijk, maar in de omringende straten, zoals de Borneolaan en de Johannes Postlaan is plek genoeg en letterlijk om de hoek.

   
         
         
         
         
    © Nederlandse Rotsplanten Vereniging (NRV), sinds 1985     |     Webdesign: Devaca