Nederlandse Rotsplanten Vereniging
LEDENPAGINA   WORD LID!
     
   
    HOME    OVER    NIEUWS    FOLIUM ALPINUM    ZAADDISTRIBUTIE    FORUM    FOTO    CONTACT     
         
    Nieuwe website en Facebookpagina    
         
   

Als je dit leest….ja….dan zit je al op de nieuwe website van de NRV en het lijkt ons goed om even een ‘hoe en waarom’ hier neer te zetten.

In Folium Alpinum nr. 124 hebben jullie het artikel van het bestuur, ‘Veranderingen binnen onze mooie vereniging’ kunnen lezen waarin we het een en ander hebben uiteengezet wat betreft de richting welke we als NRV willen opgaan. Tijden veranderen en voor ons als NRV is het belangrijk om daar zo goed mogelijk mee om te gaan. We kunnen er niet onderuit, maar onze vereniging is ook aan het vergrijzen en ondanks ons grote ledenaantal zijn vrijwilligers helaas bijna niet te vinden. Het bestuur zoekt dan ook telkens naar wegen om toch alles goed te laten verlopen en een vereniging te zijn die voor iedereen wat biedt. De nieuwe website NRVWEBSITE.nl is dan ook voortaan heel belangrijk!

Het Folium Alpinum gaat per 2017 van 4 naar 2 uitgaven, weliswaar blijft het aantal pagina’s gelijk en ook de kwaliteit zal als vanouds zijn, maar de Informatie en andere nieuwsitems zullen niet meer in Folium Alpinum worden gepubliceerd op een klein blokje agenda na. Voor de rest is onze nieuwe website dé bron voor het laatste nieuws, informatie en de actuele agenda! Verder proberen we de NRVWEBSITE ook zo op te zetten dat naast informatie het de moeite waard is om regelmatig de website te bezoeken. Zo blijft ‘De plant van de maand’ door Luuk Vermeer gehandhaafd en zal er een maandelijkse COLUMN te lezen zijn die met een knipoog naar onze hobby kijkt. Verder zijn we nog bezig met andere items en zal er een afgeschermd gedeelte komen voor leden waar de ledenlijst op te vinden zal zijn en de zaaddistributie van 2017 een onlinegebeuren gaat worden. Ook hebben we een NRV Facebookpagina die gedeeltelijk parallel loopt met het nieuws en de agenda op de website, zodat de laatste updates e.d. makkelijk door jullie gevonden kunnen worden.

Voor vragen of suggesties, misschien wel een leuk artikeltje waarvan je denkt dat het wat kan zijn voor onze website, kunnen jullie altijd contact zoeken met de web coördinator Bart Moerland. Gebruik dan altijd hiervoor nrvwebsite@gmail.com. De diverse commissies en mensen die zaken regelen zoals de ‘Open Tuinen Dagen’ moeten dus voortaan niet meer kopie sturen naar de redactie van Folium Alpinum, maar naar de web coördinator. De komende maanden zullen we dus langzaam maar zeker de website opbouwen, zodat we een mooi en goed werkend medium hebben om elkaar te bereiken. De website wordt gebouwd en onderhouden door DEVACA welke ook ons Folium Alpinum verzorgd. We wensen iedereen veel plezier en gemak van onze vernieuwde website en we zijn ervan overtuigd dat het een grote bijdrage gaat leveren voor de toekomst van onze NRV!

   
         
         
         
         
    © Nederlandse Rotsplanten Vereniging (NRV), sinds 1985     |     Webdesign: Devaca