Nederlandse Rotsplanten Vereniging
LEDENPAGINA   WORD LID!
     
   
    HOME    OVER    NIEUWS    FOLIUM ALPINUM    ZAADDISTRIBUTIE    FORUM    FOTO    CONTACT     
         
    11 & 18 mei 2019: Open Tuinen    
         
   

Er zijn dit jaar twee twee dagen Open Tuinen! Download hier de uitgebreide beschrijvingen van de tuinen, uit een artikel dat ook is te vinden in de laatste Folium Alpinum.

Tuin van Frits Litjens in Leunen ook open!

Zaterdag 18 mei 2019 is de tuin van Frits Litjens in het Limburgse Leunen ook open. Naast de tuinen in Vierlingsbeek( Jos Cuijpers), Horst (Ger van den Beuken) en Reuver (Jack van de Sterren en George Knoops) kunt u dus ook even stoppen bij Frits Litjens in de Albionstraat 59A Leunen in Limburg. Zaterdag 11 mei kunt u diverse rotstuinen in het Oosten des lands bezoeken, Ens ( Johan van den Akker), Dronten (Gert Hoek), Zwolle, (Freek Blokzijl) Raalte, (Gerard Borgonje) Nijverdal, (Bart Moerland) Deventer ( Lucien Huisman) en Gorssel (Ap Peppelenbos) Zie voor meer info en adressen nrvwebsite.nl of Folium Alpinum nr. 129 voorjaar 2019. Zowel op 11 mei als op 18 mei kunt u bij de meesten adressen ook rotsplanten kopen!

Het Oosten
zaterdag 11 mei 2019, van 10.00 – 16.30 uur
Maar liefst 7 rotstuinen zijn in deze regio te bezoeken! Twee daarvan liggen in de polder. We beginnen de beschrijvingen bij de rotstuin van Johan van den Akker in Ens, en zakken dan iets naar beneden. Maar je kunt ook in Gorssel beginnen en dan verder, net wat je wilt.

Het Zuiden
zaterdag 18 mei 2019, van 10.00 – 16.30 uur
De A73 vormt het lint dat deze 4 rotstuinen verbindt. Of je nu beneden in Reuver begint of in Vierlingsbeek, een mooie rotstuindag gaat het zeker worden! Wij beginnen de beschrijving van boven naar beneden.

Frits

   
         
         
         
         
    © Nederlandse Rotsplanten Vereniging (NRV), sinds 1985     |     Webdesign: Devaca