Nederlandse Rotsplanten Vereniging
LEDENPAGINA   WORD LID!
     
   
    HOME    OVER    NIEUWS    FOLIUM ALPINUM    ZAADDISTRIBUTIE    FORUM    FOTO    CONTACT     
         
    NRV Rotsplantenmarkt 22 april 2017
En even wat over het belang van onze ledenpassen
   
         
   

Het was weer zover afgelopen 22 april 2017, dé dag in het voorjaar waar alle NRV’ers reikhalzend naar uitzien. En ook was het weer een Topdag voor zowel bezoekers als verkopers. Het was goed weer, niet te warm en niet te koud, dus prima om actief op zoek te gaan naar rotsplanten en natuurlijk om heerlijk met elkaar bij te kletsen.

Er waren dit jaar door omstandigheden wat minder verkopers dan jullie gewend waren. Dit was een incident omdat enkele verkopers wegens gezondheidsredenen moesten af zeggen. En enkele andere op een andere beurs acte de presénce moesten geven, anders waren zij daar hun standplaats kwijt. Als NRV letten wij er altijd op dat we zó inplannen dat er geen overlap met andere verenigingen ontstaat, maar wegens de drukke voorjaarsagenda is dat gewoonweg niet altijd mogelijk. Het was een fijne dag met veel ontmoetingen, gesprekken en een prachtig bezoekersaantal wat ons weer liet zien dat onze hobby nog steeds springlevend is! Ook willen wij onze gastheer Gerard van Buiten van de Botanische Tuin Utrecht en zijn medewerkers weer bedanken voor de prachtige locatie waar wij als NRV al jarenlang gebruik van mogen maken! Menigeen liep ook weer even de tuin in die er weer prachtig bij lag.

Ook kreeg de stand van de NRV weer veel bezoek en konden onze vrijwilligers Ben Vermeij Willy Dorresteijn en Eveline Stegenga ook weer enkele nieuwe leden invullen!. Veel etiketten, merkstiften, potloden, vermiculiet, boeken, zaden en plantjes wisselden weer van eigenaar. Ook geven we tips, maken enthousiaste mensen lid van onze vereniging en is onze stand een sociaal punt van samenkomst van de verenging. Kortom het was weer een uitermate geslaagde NRV dag en bijna 200 NRV’ers kwamen op vertoon van ledenpas via het zijhek eerder naar binnen!. We wijzen er nog even op dat jullie bij activiteiten de ledenpas niet moeten vergeten en daarom misschien verstandig om onderstaand stukje over het gebruik van onze ledenpas door te lezen.

Ledenpas
Alleen leden met een NRV of VRV pas kunnen naar binnen bij een van onze activiteiten. En bij de marktdagen kun je ook een introducé meenemen. Onze vrijwilligers die de ledenpassen controleerden aan het hek, kregen toch een aantal wat mindere reacties te verstouwen. En dat stelt ons als bestuur wel wat teleur. Elk jaar zit de ledenpas in de envelop waar het FA inzit, kijk daar dus goed naar. Geen ledenpas? Neem dan contact op met Martien Kerk onze ledenadministrateur. Komend september wordt de ledenpas des te belangrijker daar meerdere verenigingen via het zijhek naar binnen mogen op vertoon van de ledenpas, denk er dus alsjeblieft aan!

Het bestuur van de NRV


   
         
         
         
         
    © Nederlandse Rotsplanten Vereniging (NRV), sinds 1985     |     Webdesign: Devaca