Nederlandse Rotsplanten Vereniging
LEDENPAGINA   WORD LID!
     
   
    HOME    OVER    NIEUWS    FOLIUM ALPINUM    ZAADDISTRIBUTIE    FORUM    FOTO    CONTACT     
         
    Zaaddistributie 2019/2020    
         
   

Jaarlijks brengen we begin november een zaadlijst uit. Dit jaar bevat de zaadlijst 864 soorten zaden, bijeengebracht door 43 leden.

De zaden zijn verzameld door onze leden en alle inzendingen worden centraal geregistreerd en opgeslagen. De zaadlijst staat begin november op de ledenpagina van de site. Leden kunnen gratis 20 zakjes zaad uit de zaadlijst aanvragen. Medio januari, als alle aanvragen bekend zijn en de zaden verdeeld zijn over kleine zakjes, worden de zaden verstuurd.

Vanaf eind januari kunnen leden ook nog extra zaden bestellen en ook niet-leden kunnen zaden bestellen via de site; zaden die nog voorradig zijn. De zaadlijst is hier te vinden. Bedenk wel, dat veel zeldzame en populaire soorten van de zaadlijst mogelijk niet meer beschikbaar zijn. Ook kunnen er soorten toegevoegd zijn aan de zaadlijst; de zogenaamde E-nummers. Of er kunnen soorten uitverkocht zijn; de nummers van die zaden ontbreken op de zaadlijst. Raadpleeg daarom de meest recente zaadlijst. De zaadlijst kan per week wijzigingen bevatten.

De zaden die na de reguliere zadendistributie (medio januari) over zijn, worden ook verkocht op de lezingendagen, verkoopdagen en andere evenementen waar de NRV met een stand staat.

De prijs is € 0,25 per zakje + verzendkosten. Voor niet-leden is dat € 0,50 + verzendkosten.

Als U vragen of problemen hebt met het toesturen van de zaden, neem dan even contact op met de coördinator Martien Kerk: nrv.rotsplanten@gmail.com.

Voor niet-leden: word lid en ook u kunt voortaan 20 soorten aanvragen! De zaden zijn vanaf februari te bestellen bij Ben Vermeij: b.vermeij@ziggo.nl 

   
         
         
         
         
    © Nederlandse Rotsplanten Vereniging (NRV), sinds 1985     |     Webdesign: Devaca