Nederlandse Rotsplanten Vereniging
LEDENPAGINA   WORD LID!
     
   
    HOME    OVER    NIEUWS    FOLIUM ALPINUM    ZAADDISTRIBUTIE    FORUM    FOTO    CONTACT     
         
    Zaaddistributie 2019    
         
   

Jaarlijks brengen we begin november een zaadlijst uit. Dit jaar bevat de zaadlijst 864 soorten zaden, bijeengebracht door 42 leden.

De zaden zijn verzameld door onze leden en alle inzendingen worden centraal geregistreerd en opgeslagen. De zaadlijst staat op de ledenpagina van de site. Leden kunnen gratis 20 zakjes zaad uit de zaadlijst aanvragen. Medio januari, als alle aanvragen bekend zijn en de zaden verdeeld zijn over kleine zakjes, worden de zaden verstuurd.

Vanaf eind januari kunnen leden ook nog extra zaden bestellen en ook niet-leden kunnen zaden bestellen via de site; zaden die nog voorradig zijn. De zaadlijst van het najaar 2019 is dan ook te vinden op de voorpagina van onze site om een indruk te geven van het assortiment. Bedenk wel, dat veel zeldzame en populaire soorten van de zaadlijst mogelijk niet meer beschikbaar zijn. Ook kunnen er soorten toegevoegd zijn aan de zaadlijst; de zogenaamde E-nummers. Soorten die uitverkocht zijn, ontbreken op de zaadlijst. Raadpleeg daarom de meest recente zaadlijst. De zaadlijst kan per week wijzigingen bevatten.

De zaden die na de reguliere zadendistributie (medio januari) over zijn, worden ook verkocht op de lezingendagen, verkoopdagen en op andere evenementen waar de NRV met een stand staat.

De prijs is € 0,25 per zakje + verzendkosten. Voor niet-leden is dat € 0,50 + verzendkosten.

Als U vragen of problemen hebt met het toesturen van de zaden, neem dan even contact op met de coördinator Martien Kerk: nrv.rotsplanten@gmail.com Voor niet-leden: word lid en ook u kunt voortaan 20 soorten aanvragen! De zaden zijn vanaf eind januari te bestellen bij Ben Vermeij: b.vermeij@ziggo.nl 

   
         
         
         
         
    © Nederlandse Rotsplanten Vereniging (NRV), sinds 1985     |     Webdesign: Devaca