Nederlandse Rotsplanten Vereniging
LEDENPAGINA   WORD LID!
     
   
    HOME    OVER    NIEUWS    FOLIUM ALPINUM    ZAADDISTRIBUTIE    FORUM    FOTO    CONTACT     
         
    Zadenlijst 2017/2018 online    
         
   

In het najaar van 2017 hebben veel van onze leden weer zaad ingezonden voor de zaaddistributie. Totaal hebben we zo’n kleine 900 soorten op de lijst staan. De NRV-leden hebben in december hun bestelling kunnen doen en nu kan iedereen zaden bestellen.

Enkele soorten zijn al uitverkocht, deze nummers zijn uit de lijst verwijderd. Regelmatig zal de zaadlijst worden aangepast om teleurstellingen van uitverkochte zaden te voorkomen. Van de zeldzamere soorten zijn de porties wat kleiner, hierdoor kunnen we meerdere personen tevreden stellen. De zaadlijst kan je hier openen.

De zaden kunnen gekocht worden op de lezingendagen, verkoopdagen en andere evenementen waar de NRV met een stand staat. Zaden kun je ook bestellen via b.vermeij@ziggo.nl. De prijs is € 0,25 per zakje + verzendkosten voor NRV leden. Je hoeft alleen maar de nummers van de zaden op te geven, liefst in oplopende volgorde.

Niet-leden kunnen ook vanaf medio eind januari zaden bestellen voor hen zijn de kosten € 0,50+ verzendkosten per zakje zaad.

Word lid van onze vereniging en ontvang 20 soorten zaad gratis! Stel zelf uw lijst samen.

   
         
         
         
         
    © Nederlandse Rotsplanten Vereniging (NRV), sinds 1985     |     Webdesign: Devaca