Nederlandse Rotsplanten Vereniging
LEDENPAGINA   WORD LID!
     
   
    HOME    OVER    NIEUWS    FOLIUM ALPINUM    ZAADDISTRIBUTIE    FORUM    FOTO    CONTACT     
         
    Vrijwilligers en vacatures    
         
   

Goede vrijwilligersIn 1985 begonnen als de NRW,een klein clubje mensen,in de loop der jaren uitgegroeid tot NRV met de V van Vereniging. Het woord ‘Werkgroep’ zei het al,mensen die bezig willen zijn,bezig met rotsplanten. Het woord ‘Vereniging’ dekt hetzelfde maar is zelfs nog breder,mensen die gezamenlijk,samen,bezig willen zijn met Rotsplanten in al hun facetten.

Van dat kleine clubje mensen zijn we in de meer dan 30 jaar die we al bestaan dus uitgegroeid tot een vereniging met rond de 675 leden en dat is niet niks! Alles, maar dan ook alles wat gedaan word binnen de vereniging moet gedaan worden door de leden zelf… door vrijwilligers dus. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers en de verschillende commissies die de activiteiten organiseren en regelen bestaan ook uit vrijwilligers. Daar zijn dus mensen voor nodig! Zijn er geen vrijwilligers….dan kunnen we ook niks organiseren,zo simpel is het nu eenmaal binnen een vereniging en dus ook binnen de NRV.

VrijwilligersVeel verenigingen hebben het moeilijk,en veel verenigingen vallen om doordat er geen leden genoeg zijn die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken. Wij als NRV voelen de bui ook hangen maar willen dit absoluut niet! Te weinig vrijwilligers moeten ook bij ons teveel doen. Als we als NRV een bruisende vereniging willen zijn dan hebben we echt jullie nodig! Meld je dus aan als vrijwilliger via ons E-mailadres nrvwebsite@gmail.com of spreek een van de bestuursleden aan. We hebben jullie echt nodig! 


Zaaddistributiecommissie


   
         
         
         
         
    © Nederlandse Rotsplanten Vereniging (NRV), sinds 1985     |     Webdesign: Devaca